var hälsad människor

kolla va jag kikar på er... Känner ni er rädda? Jag ser ju rätt galen ut.. kanske lämnar mitt lilla kryp-in under täcker och kryper ut genom er dataskärm och biter er i ögonbrynen.. höhö..

ligger i sängen som vanligt.. kollar på lite random serier.. dör snart av hunger.. jävla skola som bara ger en soppa! Borde verkligen plugga fysik men har övertalat mig själv att inte göra det. Jag har ju faktiskt haft en riktigt ansträngade dag i skolan och då kan man ju inte plugga det första man gör när man kommer hem?! Logiken håller så jävla hårt!
Nu orkar jag icke blogga mer, hoppas ni sitter där och ler.
hejdå, hejhå

dåligt samveteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

godkväll jag vill dö för det är så varmt på mitt rum fast jag har öppnat båda fönstrena!!!!! inte kul! gaaaaaahaaaaa!
vilka tråkiga inlägg jag har gjort idag! jag bara klager å klager! det är en sån dag känner jag.. deal with it!
åkte till far nu en stund på kvällskvisten och fick dåligt samvete för att jag har klagat över att mina kusiner är jobbiga.. Pappa berättade att lillplutten hade vaknat klockan fem imorse och sprungit omkring i lägenheten och ropat efter mig. Började gråta när han berättade och kramade plutten så hårt att han dog. Nä, nu överdrev jag. Jag grät inte. höhöhööö! skojjaaa! Han dog inteee!
nu skall jag kika på bästa serien! inte two and a half men den här gången utan friends with benefits. King?! hatar ordet king egentligen men använder det eftersom det praktiskt taget är min skyldighet som hudikbo!
Bästa bilden! man ser verkligen detaljerna och sånt!
peace, godnatt

What's the point?!

Hej.
det här sitter jag och äter som mellis (älska ordet) nu:
Vet ju att ni garanterat inte bryr er egentligen men alla bloggare lägger ju alltid ut bilder på vad dom äter för mat så jag ville känna hur det kändes. Vill ni veta vad jag tycker? Även om ni inte vill veta så berättar jag! Jag tycker det kändes helt jävla värdelöst. What's the point? Äre för att skryta elle? OOOOHhh, kollaaaa! jag har råd med digestivekeeeex, det har inte duuuuuu!!!!!! hallåå? alla har råd med digestivekex. ALLA! Det kanske är för att man vill impa? Kolla va snyggt jag kan lägga upp maten och vilket proffsigt kort jag har knäppt på det. Jag höll bara på i en halvtimme med att få in precis rätt vinkel så att ni verkligen ska bli frestade av att kolla på bilden! Nej, enligt mig är det fjoll bah! ska aldrig lägga upp massa bilder på mat...
Nu ska jag äta upp mina kex med ost på och sen åka till far min en stund. Han vart less på kusinerna så jag lovade att komma dit och underhålla dom om jag fick lön för det! Lätta pengar!
adjökens

klassiskt söndagkvällsinlägg

godkväll!
jag är nu hemkommen från min far. Jag känner mig trött. Och yr. Yrheten känner jag nog på grund av att pluttkusinen skallade mig när jag skulle hjälpa han med skorna. Jävla unge...
ska städa lite nu bah.. har blivit lite av en vana såhär på söndagskvällen! jag brukar alltid belöna mig själv med popcorn efteråt! kan ju absolut inte äta popcorn ba ändå e! måste vattna min blomma också. Känns inte riktigt bra att ha en alldeles egen blomma. Så jäklarns mycke ansvar! Man måste vattna, vattna, dra upp rullgardinen varje dag så den får lite sol och vattna. GAAAAAAAAAAAHAAAAAA!??!?
skoja. klarar av det galant! barnlek..
nääämen nuuu ska jag stäädaaaaa (hatar dryga jävlar som ska skriva allt med tusen vokaler mer än vad som behövs)!!!!!!! sen äta popcorn. Det visste ni ioförsig redan. Vad ni inte visste är att jag även ska stirra på 2 1/2 men. Kände att jag borde ge serien en chans. Har hatat det föralltid. Ändå tills jag kollade på första säsongen iallafall. Nu är det kult. den där jake är en riktigt rolig liten prick!
klockan är nu tio i tio. Vad jag ska göra denna kväll har jag redan berättat. Bra planering sandra. Bra att du alltid börjar med allt i bra tid!
Äh, vafan ska ni göra åt saken?
peace ut

just hangin' with ma kassinzzz!

Tjenare.
Här sitter jag och hänger. I soffan. Hos pappur. It's kind of full fast här eftersom my cousins också är här och hänger. Sötaste ungarna. På riktigt. Lillpojken har suttit och klängt på mig varenda sekund som jag har umgåtts med honom. Han har liksom suttit med läpparna i mitt öga och viskat saker på holländska som jag inte alls förstår. Det låter fint iallafall. Tror han tycker om mig eftersom han alltid avslutar sina tal med att ge mig en dregelpuss på hakan eller näsan och skriker sen "HABIBI HABIBI!" (För er mindre bildade - habibi betyder älskling på arabiska).
Nu ska vi gå ut. Vet inte om det är en bra idé. Vill inte ha ansvar över pluttarna. Dom kommer ju garra bli påkörd, uppäten av vargar eller ramla ner i en brunn om jag går ut ensam med dom. Ska nog skippa utgången. Höhö, utgången...
ha en fin helg, adjökens

roadtrip på geeee

så jävla svettig ja. ekl-sandra! kom nyss hem från maln där vi hade klasskamp. Vi vann!
Inte.
vi kom inte sist iallafall, det gjorde ettorna. HA-HA!
Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha bort svettlagret som är så tjockt att man typ inte ser mig. Man ser bara massa svett. som sagt, ekl-sandra! Efter duschen så ska jag vara en god dotter och göra min stackars far sällskap till stockholm där han ska hämta våra kusiner som kommer från holland från flygplatsennn. Gör det mest för att jag vill att han ska bjuda mig på donken. Och på godis. Och på chips. Det brukar han göra eftersom han tycker att jag är så snäll som offrar hela min dag för att vara med han. Han vet inte att jag egentligen tycker det är ganska kul att åka bil med honom. Särskilt i nyyyy-bilen! Där kan jag koppla i datorn i stereon och tvinga honom att lyssna på min musik hela vägen istället för hans shokka-bonka-reggae. Den e dålig.
heidå, ha en fin dag.

it's nighty night and stuffs..

nämen godkväll.
har visst inte bloggat på hela dagen märker ja! har inte haft tid.. Skojja. Har haft all tid i världen! har ju vart ledig vettni. gick på stan med mammur. Tjata om att jag ville ha saker på varje affär vi gick på. När vi kom hem cirkus två timmar senare hade jag fått en munk. Bästa. Det var en ringmunk. Ingen jävla vaniljmunk eller nå e! Sånt är ju för fjollor, vet ju alla.
Ligger och halvsover in ma bed nu. ChilLlLlLlL! borde sova. måste ju ladda upp inför klasskampen på maln imorn xD xD xD XD hoppas vi vinner ;PpPpp
nu ska jag släcka mig. och sänglampan. och tvn. dock vill jag inte. se så fint mitt vackra ansikte fångas av det skarpa ljuset från min retro sänglampa!
Fan va ful ja e, ska sova förevigt. eller justja, det kan jag ju inte. klasskampen... min klass är körd utan mig! måste ju ställa upp för laget!
godnatt readerzz

vet inte..

Onödigaste dagen. lätt. började kvart i nio, var hemma igen kvart över tio och då GICK jag ändå hem. Vad ska man göra nuråå? jag har liksom vaknat den här tiden dom senaste 7 veckorna. Imörna är vi ledig. Känns bra. Mjukstart på hyfsat hör nivå liksom!
Våran handledare kom och fråga mig om jag vela göra matte b-prov på onsdag. Pöh, sa jag och skratta bah. Ig:et kan jag fixa sen, tänker inte börja med sånt nu e! jävla fjoll.
sådärja, kände mig skyldig att uppdatera blöggisch efter första dan i skolan..
hejdå

sista inlägget innan skolan börjar xD

hällåååå!
just chillin' in mah bed!
åh, snygg klyfta jag har!
tänker på att skolan faktiskt börjar imorn. Sjukaste kortaste sommarn juue?! Blir skärsugen, stackars handleder..
äääääh, bryr mig inte så mycket! sommarn är ju ändå slut och då kan man ju lika gärna gå i skolan! inge kul att vara ledig när det är kallt. Kan ju inte göra något. blä. ska vara bäst på matte det här året. nej, jag skojja. Det är en omöjlighet. hatar förresten att alla 95or ska börja på broman nu. Förlåt 95or, men jag älskar att vara yngst. Nothing personligt! försätt läsa min blogg!
har egentligen inte så mycket att skriva, som vanligt.. tänkte att det hör till svenskt hyfs att uppdatera sin blogg minst två gånger om dan bah!
ha en fin första skoldag imöra! Hoppar ni som börjar sjuan skiter på er av nervositet och att ni som börjar i ettan.. ah, gör samma sak! då har vi nånting att skratta åt resten av bromantiden!
pussssss älsklingar

hatar rubriker

Goddag.
Jag äter godis. Kolla va mycke!
Det är asgott! ååååhåå, jag hitta en sur patron!!
Fett gott! xD xD
Den va lite svår å öppna.. Måste ta till människan bästa vapen: tänderna!
Weheeeii, nu är den öppnad! Tänderna lyckades igen! Success!!!!1 stoppar den i munnen nu!
Den lilla gröna jäkeln lever upp till sitt namn! Den är fett sur! iiiiiih.. nu vart den god. smaka typ äpple eller nåt. värt.
hejdå.

jag saknar dig jag hatar dig

hej readerzz!
kom nyss hem från bion ja! kolla på Jag Saknar Dig med clara. HAHAAAAAA är det enda jag har att säga!
Åh herregud. Skådespelarna i denna film kan vara det absolut sämsta jag har sett. Någonsin. Vi satt och skratta från början till slut. Själva filmen och handligen är ju sjuukaste bästa men skådespeleriet förstör. Vi kunde inte ens bli allvarlig när ena tjejen vart påkörd och dog. Oj, förstörde jag för er som tänkt se filmen nu? sorrysorry. Kolla på filmen på egen risk. he..he..

töntiga sanningar

Känner mig som en tönt idag. Vet inte varför.. jag är ju en av dom coolaste i världen annars! tycker inte om den här känslan! blä. prupp. euuww.
medans  jag ändå känner mig töntig så kan jag ju göra något töntigt här på bloggen också.. Här kommer några sanningar om mig! (fyfan, fick ont i magen när jag skrev det där)
  1. Enligt mig själv så är jag den bästa som nånsin kommer vandra på denna jord! Dom flesta dagarna iallafall! Vissa dagar kan jag känna mig fulast, sämst, tråkigast och ligga under täcket i fosterställning samtidigt som jag funderar över varför jag ens har vänner som vill umgås och bli sedd med mig. Men asså, såna dagar förekommer max två gånger i månaden satt.. ingen fara!
  2. Jag tycker själv att jag är rolig och kan sitta och skratta åt mig.. länge.. på riktigt! fan va patetiskt..
  3. Vissa dagar kan jag faktiskt sjunga någorlunda bra. Eller asså, jag låter inte som en krokodil med halsfluss iallafall. Undra hur dom låter förresten? Jag tänker mig att krokodiler borde ha en jääättemörk basröst.. tänk inte på att krokodiler inte kan prata! Tänk er den basrösten lite hes och tjock liksom och så tar han ton! måste ju låta gräsligt.
  4. Jag är liiivrädd för bilolyckor. På riktigt! Får typ astmaanfall om jag ser nån som krockar på tv. Vill dö. Man är så liten och hjälplös i en bil! När det väl har börjat att gå åt helvete så är det svårt att göra något åt det. Man bara sitter och väntar på döden liksom! sitter och ryser nu, ska aldrig skaffa körkort..
  5. Det finns inget jag hatar mer än lättmjölk, brända popcorn och när ens familj ska hålla på att kommentera en statusar på fejjan. När man har kommit på nå askul och jättefyndigt så kommer dom och förstör allt! värsta som finns.
  6. Jag har det mesta jag vill ha! Förutom en iPhone, ett ps3 och mw2/black ops. Och lite mer kläder. Och en gul mustang gt. och en macbook. öhm.. jag har en fet tv iallafall! weheiii!
  7. Mitt hår är min värsta fiende. Om jag hade vart snygg flintskallig hade jag lätt rakat av det. Inget snack om saken! Tror dock att vintern inte kommer bli så jobbig eftersom pappa sa att han kunde tänka sig att betala för en hårfixning nu framöver. Efter att jag lite dystert sagt att jag hatar mitt hår mest i världen så blev han lite ledsen på ögonen och sa: sandraa, slutaaa! vi fixar det där! plus att han faktiskt har betalat samuels flätor tre gånger den här sommarn så det är ju inte mer än rätt att han bjusser mig e!
  8. Jag hatar mjukglass och köttbullar.
  9. Egentligen förstår jag inte varför folk tycker om min blogg. skriver ju inget viktigt alls? inget som är värt att läsa iallafall! bara massa skit..
  10. Jag tycker det är jobbigt att få komplimanger! iallafall irl. vet inte hur jag ska svara eller reagera! finns inge värre än när det kommer fram en ful person till en och säger att man är fin! VAD SKA MAN SVARA?!?!??! "eheeee, taaaack däsammaaahh!" då ljuger man ju? det är ju en av dödssynderna att ljuga. tror jag. Iallafall, när man svara detsamma så måste det ju synas att man ljuger! man blir lite obekväm och kollar ner i marken.. Så jäklarns uppenbart!
  11. Jag kan ingenting om världen och hänger aldrig med i vad som händer! Har fullt upp med att hålla koll på mig själv och vad som händer i hudik. Kan ju inte koncentrera mig på många ställen samtidigt eeh!
  12. Jag skulle vilja vara en ninja. Fatta kontroll man skulle ha?!
  13. Jag kan vara ganska rasistisk ibland, det har jag fått från pappa. Men asså, vem är inte rasist lite då och då? det är bara nyttigt!
  14. tänkte avsluta med något cheezy nu. Här kommer det: jag älskar mina vänner. jag älskar att jag kan vara elak mot dom utan att dom bryr sig. Jag älskar att står ut med mig. jag älskar att hur dryg jag än är så är alltid dom liiite drygare! jag älskar att dom inte skriver massa töntiga "jag älskar dig älskling! DU ÄR SÅ SNYYYYYGGGGGGGGG BABEEEEEEEE!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3" på ens profilbilder på fejjan. ah, jag älkar allt med dom. hihi, så sockersöt jag är!
sådärja. nu vet ni lite mer om mig. den lilla sandra awad från hudiksvall. kult.

madde är här och dansar igen! xD xD xD

Madde är här igen. Vi tänkte igenom lite gamla fina minnen. Vi tänkte speciellt på dansen vi fick lära oss när vi gick i 9e klapp på tre! Vi demonstrerar därför den här på följande video. Vi borde fan gå i julle.
Vi tänker på er 9e!

Saker som får mig att ta till lipen

försöker verkligen tänka ut nå roliga listor man kan göra men det går ju inte?! slår därför till med den hära.. tänker avslöja alla mina svagheter nu, jäklarns!
  • när jag har torra ben
  • matte
  • typ... ALLA filmer! så jävla töntig
  • gäspar
  • brytna ben (har aldrig brutit något men asså, klart jag kommer gråta om jag skulle bryta nå!)
  • när kladdkakan blir äcklig
  • för mycket skratt
  • skräp i ögena
  • fisk
  • när mitt hår blir fett
  • ...
kommer inte på nå mer.. Jag är ju liksom en väldigt stark människa! Gråter inte för nåt! hehe
Kan skriva några få saker som får mig att skratta aaaaaaaasmycket istället!
  • folk som ramlar eller på något annat sätt gör illa sig! skadeglädje kallas det visst
  • historier utan poäng och elefantvitsar
  • nicke
  • när fippe ska berätta något som har hänt
  • bloopers
så, det var några få saker! nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag verkligen ta vaaaraaa på denna sista riktiga sommarlovsdag! eller asså, jag ska ringa till pappa och fråga om han vill bjuda mig på glass.. egentligen borde jag fråga honom irl eftersom han inte kan stå emot mina hundvalpsögon men.. man gör ju vad man kan!
hörs, fred ut

baaara så ni vet liksom!

Har egentligen bloggat alldeles för mycket idag men måste bara säga att jag nyss vann så jävla hårt på alfapet över ma familia. tänker nu beskriva mig själv med massa positiva ord.
jag är:
kung
oslagbar
elit
bäst
gudomlig
himmelsk
ljuvlig
fantastisk
makalös
outstanding
otrolig
enastående
lysande
fenomenal
magnifik
exceptionell
unik
och slutligen:
snygg

gud i himmelens vilda charader

tjänare!
har suttit och fixat mina spotifylistor hela dan.. Det slog mig då hur BRA musik jag faktiskt lyssnar på! det är ju galet?!?!
vänta, känner för att knäppa en bild.
Sitter här med nördbrillerna och lyssnar på den bästa jävla listan (klicka om ni är intresserade, vilket ni verkligen borde vara!) och bah chiller liiivääää!så jäklarns skönt! fan vicken ful bild det där var förresten.. såg det nu. skäms nästan. NÄSTAN!
snart ska jag keeeka. mat. gott. hoppas det inte blir korv! eller stuvade makaroner. eller fisk. eller något med mycke lök. eller varma mackor med svampstuvning.
usch, har smuts under naglarna! måste gå och klippa dom! åsså var jag en sån som biter på mina naglar! xD xD xD
nämen, undra varför det finns ett hörluruttag på mina högtalare..?
Det är väl ganska onödigt? Om man kopplar i högtalarna i datorn så vill man ju lyssna på hög musik? Det är ju bara dumt att koppla i högtalarna i datorn och sen koppla i hörlurar i högtalarna...? undra om man kan koppla i högtalarsladden i sitt eget hörluruttag.. Då kanske högtalarna sprängs. Inte värt risken.
peace out!

Min morgon

Vattenmoln som faller ner som regn och snö som smälter ner och rinner i snabba bäckar som porlar, glider fram i älv och flod, vilar i en blank sjö eller gungar ut i havet. Solen värmer hav och sjöar, fukten stiger upp mot himlen och bildar
Vattenmoln som faller ner som regn och snö som smälter ner och rinner i snabba bäckar som porlar, glider fram i älv och flod, vilar i en blank sjö eller gungar ut i havet. Solen värmer hav och sjöar, fukten stiger upp mot himlen och bildar…

Japp, så äre. Det regnar. Nu har ni fått i er lite kunskap såhär på torsdagsförmiddan åh! vattnets kretslopp och grejer...
När jag sov inatt såg jag ut såhär:
Sen vakna jag och var lite morgonsur och sånt.. Ni vet hur det brukar vara!
Älskar att min näsa ser ut som en elefant. Asså, den ser stor ut! elefanter är ju stora.. Men man ska ju inte klaga, man får tänka på Voldemort! Han har ju bara två hål liksom.. Jag är glader för det jag haver!
Efter cirkus 10 minuter, när jag hade legat och vart kissnödig ett tag, ätit lite marabou och laddat ner senaste avsnittet av pretty little liars så kände jag mig glad. All surhet bah försvann ut genom fönstret och flög bort till badhuset till den sura tanten där!
Det var min morron dä! Nu vet ni!
hejdå

ett fint kvällsinlägg bara för att fylla ut

Godkväll!
kom nyss hem från nicke ja. Var där och kolla på fotboll med mera. Det var kult. Öhm, det där med merat betyder satt vid datorn och åt cheeseballs, inget annat. Märkte att det såg mystiskt ut sådär i efterhand...
BRB, ska slinka iväg och fixa lite saker!

Sådääärja! Nu är jag tillbaka! Jag har bytt om, satt igång vänner, poppat popcorn som jag inte ens är sugen på och druckit två glas juice. Apelsinjuice, ifall någon brydde sig.
godnatt fina och fula läsare, sov sämst och dröm mardrömmar.

roliga typer

Hänger hos nicke bah.. i brist på saker att göra så gjorde vi några ascoola videozz! kolla om ni vill, vi är king.
Började lite fint såhär:
höhö
sen bah snacka vi!

jeans x2

Tjena mittbena!
anlände nyss från stan. Lyckades med mitt uppdrag att köpa jeans! faktum är att jag faktiskt köpte två par.. ett par svarta som jag verkligen verkligen verkligen behövde och så ett par ljusa blå. Känner mig fett galen! xD xD xD
ser ut som att jag har nordens kortaste ben.. va vackert!
Nu har jag gjort min skyldighet som bloggare och visat vad jag har köpt idag. Nu ska jag äta mat. Mycket mat. gott.

tisdag fisdag

Fatta längesen jag blogga?! asså guuuuuuuuuuud! bryr mig inte.
vaknade ur min skönhetssömn med ett leende på läpparna och håret låg helt perfekt! inte. jag var ful och arg. Det där arga börjar förändras nu men jag är fortfarande ful!
ligger och kollar på fresh prince och kliar mig på magen. Fint liv! Far ner på stan med maddekladde om sisådär nån timme! Måste hitta dom perfekta svarta jeansen innan skolan börjar! Dock har jag slut på pengar.. Kan bli ett problem om jag ska handla något!
jag älskar mitt rum förresten. ligger och och kikar runt i det nu. Det är så gemytligt (vet fortfarande inte vad det betyder men tycker att jag låter vuxen när jag använder det satt..) och glatt!
ska hoppa i duschen nu, peace bre

The sun is in my nacke and it is varmt

Sitter här bah! Solar nacken i min faders fönster! Det värmer skönt måste jag säga! Ser dock inte vad jag skriver så bra.. Solen liksom förstör för mig! Chansar mig fram och hoppas att jag inte göra några pnsamma stavfel! xD xD
Har laddat ner typ 484 bra filmer som jag vill se nu nu nu! Kan inte bestämma mig för vilken jag ska börja med.. Vilka jävla problem jag har!
GAAH, va varmt det är! Kommer bli helt svart i nacken! fast.. det är jag ju redan kom jag på.. höhö.
Nu ska jag käka mina vitaminer och lite sallad. Orkar inte vänta på att middagen ska bli färdig.
Hejdå

Såhär dammsuger man!

Eftersom det är jättamånga av mina fanzz som har tjatat om att jag ska visa hur jag dammsuger så tänkte jag att jag kunde göra en video. Här har ni!                     
Lägg gärna märke till att dammsugarn inte ger ett ljud ifrån sig, förutom när den dampar! Det är för att det är en superdammsugare!

haj huj hej hij håj

Igår vid halv elva på kvällen fick jag sms från pappur..
ta med dig datorn hit så vi kan kolla på the killing!
Han hade inte skrivit precis sådär, jag skrev det på ett mer svenskt vis så att ni skulle förstå. Pappa har en tendens att hoppa över vissa ord och byta ut bokstäverna i vissa. Satt ni vet.
jag som inte riktigt kände för att lämna min fina säng där jag hade legat i två timmar och kollat på film och sånt, svarade med:
har ni chips?
Nooo waaay att han har chips hemma liksom?! Han hatar chips. Påstår han iallafall. Jag har sett han smygäta ganska ofta! När jag påpekar detta faktum slår han alltid till med: Det är malins, det är en kompis som lämna dom här, jag fick dom i present. Sure.
Svaret jag fick chockade mig.
Ja, vi har ugnsbakade. Två påsar.
Jag kände hur den feta delen av mitt psyke tog över och jag svarade:
hämta mig om fem!
The killing slutade på sämsta sättet i världshistorian. På riktigt. Hatar den serien. Asdlåig. Blä.

såntdär askul






korv i grytan?!?!??!

Har känt mig glad hela dan idag! typ såhär:
Helt normal liksom! En helt okej tjej!
Gick ner och skulle kika vad mamma gjorde för mat. OOoOh, köttgryta! Helt okej! Stod och var trevlig en stund. Efter ett tag ser jag till min fasa hur mamma går fram till kylskåpet och plockar fram ett korvpaket. Hon skär upp paketet med ett kriirsk och plockar fram fyra korvar. Hon tar fram stora köttkniven och börjar skära korvarna i små bitar. Allt detta händer medans jag står med ett fasansfullt uttryck i ansiktet. Typ såhär:
- Ska.. ska.. ska du ha korv i grytan?
- Jaaa, den får mer smak då!
Började nästan gråta. Hatar korv. Nu är jag nästan världens olyckligaste tjej. På riktigt. Känner mig såhär typ:
Ska plocka ut alla korvbitar ur grytan och slänga dom på mamma. Då kommer hon minsann inte vilja ha korv i grytan nå mer e!!!

Saker som skrämmer mig

Medans jag sitter och väntar på att håret ska torka så tänkte jag göra ännu en lista! Dock vet jag inte om det är klokt att lägga ut den här listan.. Ni kommer ju veta alla mina svagheter sen liksom! Gör det ändå, för eran skull!
  • MALAR!
  • andra insekter (förutom små svarta myror, dom e söt)
  • Fåglar (särskilt ankor och fiskmåsar)
  • att gå igenom iv-ik-korridoren på skolan och allt mansfolk säger: mjaoooouuu!
  • riktigt tjocka personer
  • Folk som tror att dom är så jävla mycket bättre än andra (exempel: jag)
  • tanken på att mina finaste vänner bara skulle försvinna (inte dö eller nåt även om det också skrämmer mig, utan bara försvinna! POFF! spårlöst borta föralltid!)
  • sorg
  • Fysik + fysiklärarn
  • Fiskar
  • Vatten (alltså typ hav, sjöar och alla andra sorters vattendrag)
  • Mitt hår (GÅR INTE ATT KONTROLLERAA)
  • Matte a, b, c och d
  • äckligt smala människor (man kan ju liksom vara föör smal, det är bara fult)
  • Kissie
  • Bilolyckor (Min största rädsla är att medverka i en bilolycka och sen överleva med men för livet)
  • Brända popcorn
  • Kristin Könberg
  • Fötter (allting från fotknölen ända till toppen på stortån!)
  • MENSVÄRK
  • Finnar (hudåkomman, inte folkslaget! jag älskar finnar! särskilt pauli!)
  • Mööörkeeeeeeeer
  • Att gå upp för trappan på natten.. (ni vet, känslan av att nån ska ta tag i fötterna på en och dra ner en till helvetet och äta upp ens ansikte)
  • Hunger
Hoppas ni läste noga. Viktigt viktigt!

Jävla ögonbryn

Hei blågen.
Jag känner mig irriterad.. Precis när jag skulle gå och duscha så låste samuel in sig i badrummet.. Han har nu varit där i cirkus en halvtimme. Han duschar. För andra gången idag. Vafan. Jag noppa liksom ögonbrynen nyss och då måste jag ju duscha efter för nu har jag massa små fula ögonbrynshår i ögonen. Jag ba sitter och blinkar ja.. Typ såhär:
Hur kul är det då?
inte kul. INTE KUL!
Nuuuu vart samuel klar i duschen! Ska ansiktsmaska mig tror jag.. Man bliiir ju sååå frääääääääschhhhhh!

Pratar om allt möjligt skit bah..


Pappa ba ditchar mötet han!

Efter att ha blivit tipsad om serien The Killing av pappur så laddade jag ner den och började kolla idag.. Efter cirkus fem avsnitt ringde jag till min far och frågade vem han trodde var mördaren och sådär.. Tänkte även dryga lite och låta honom veta att jag hade sista avsnittet på datorn och kunde få reda på vem mördaren var när som helst. Pappa vart tyst ett tag.. Efter en stund började han prata..
pappa: sandra.. vad ska du göra idag?
jag: jag veeet inte, fortsätta kolla på the killing tror ja.. tänkte kolla klart på hela säsongen nu idag!
pappa: men du, jag sitter på möte nu.. Om jag kan smita lite tidigare härifrån så kan du väl ta med dig hårddisken hit så kan vi kolla tillsammans?
jag: asså.. jag veeet inte.. du kan ju inte lämna mötet bara för det här?
pappa: ääh, dom säger inget viktigt ändå! jag åker och köper chips och cola sen plockar jag upp dig!
Jag kan ju inte motstå chips och cola så därför plockar jag ihop hårddisk och dator och far iväg till pappur för kvällen! Hoppas han bjuder på pizza också..
The killing förresten, bra serie!

viideoblågga?

Gör precis som min största idol.. videoblogga eller inte?

maddepii är här och dansar! xD xD

Hänger med bästa madde bah! xD xD xD xD xD
Hon bah dansar omkring med min hatt och ser cp ut till la bamba. Bästa jag har sett.
Snart ska vi åka till glysisvallennnnnnn och titta på pojkar som sparkar på en boll. Vi ska heja på dom svart-vita pojkarna. SKUNKARNAAAAAAAHAAAa! eller nåt..
SKa trotsa regnet och sånt där, cool vi. Om ni vill komma och heja på strand med oss så kan ni ringa mig! Jag förväntar mig att ni har mitt nummer..
hejdå

mal-jävlar

Hello!
Sitter här och försöker planera en picknick med jockepocke, maddepii och legolars. Det går.. sådär. Första tanken var att vi skulle hänga på köpmanberget. Med tanke på hur himlen ser ut nu så känns det inte som en jättebra idé. Ahmen jockes glasveranda då? Nääe, vi vill inte tränga oss på såhär på söndagsförmiddan.. Men vafan, ska vi sjunka så lågt som till skutan då? Antar det... Det blev alltså ingen picknick, det blev bara skutan.....

Det flög in en mal på mitt rum igår när jag skulle sova. Mitt hjärta frös till is. Den var skiiitstor! La mig under täcket. Vågade inte kika ut.. Eftersom jag hade gått och lagt mig med bara underkläder så ville jag undvika att springa ut från rummet och ropa på hjälp.. Vafaaan skulle jag göra?! Gjorde ett litet kikhål i täcket och kollade ut. Maljäveln var på tvn cirkus 1.5 meter från min säng. Den fick syn på mig. Började fladdra mot mig. Kom närmre. Med ett kvävt skrik kastade jag av mig täcket, hoppade upp ur sängen samtidigt som jag slog omkring mig med armarna i hopp om att kanske träffa besten med ett dödande slag. Jag lyckades inte. Jag snodde åt mig en tröja från tvätthögen och flög ut genom dörren utan att blicka bakåt. Jag hörde hjärtslagen i öronen.. Drog på mig tröjan, bakochfram, och dundrade ner för trappen.
Saaamueeellllll! det är en m-m-maaal på mitt ruuu-huum!
Samuel som alltid vill vara tuff, även om han egentligen är livrädd, gick med bestämda steg upp för trappen, hämtade ett par jeans på sitt rum och gick sen i mitt rum.. Han rullade ihop byxorna och slungade iväg som mot malen. Den dog på en sekund. Han plockade upp den och gick och spolade ner den i toaletten. Min hjälte. Jag sov gott sen.

ugh

Idag är en sån där dag då jag hatar allt. Precis allt. Är sådär jobbigt irriterad och dryg. Tror mitt humör förbättras av godis.. Vet inte varför, har en känsla av det ba! Så om nån är ute och åker...? jag är hemma, bara att komma förbi med godispåsen (läs godispåsarna)!
Nu ska jag gå och äta sallad. Behöver få i mig lite grönt!
sämsta inlägget
hejdå

Sol eller regn eller möjligtvis sol?

Sitter på mitt rum och är sådär vackert osminkad som man bara är när man inte har sminkat sig! Kollar funderande ut genom fönstret för att försöka se hur vädret kommer arta sig under kvällen..
Inser att det vädret denna fredag förblir ett mysterium..
Återgår nu till att vänta på att maten ska bli färdig och till att kolla på my name i earl. Vad som kommer ligga på mitt schema denna kväll är ännu oklart.. Only time can tell!
ha en fin kväll, peace.

samuels jääävla hår

Ligger i bästa sängen och svettas. Trots det så har jag inga större planer på att flytta på mig. Det värmer så skönt om lilltårna och sånt att ligga här. Vädret är ju inte kalaskul heller satt.. Har inte dåligt samvete över att jag är inne. Igår var en krävande dag. Jag städade hela huset. Det liksom bröt mot mitt lata mönster som mina dagar bygger på. Inte nog med att jag städade, jag hjälpte samuel att ta ut flätorna också.. Jag hade seriöst svårt att hitta hans ansikte efteråt!
GAAHAAHA?!
Av någon anledning fick jag för mig att jag skulle platta håret på han sen också..
Det kändes som att ha en lillasyster.. :')

Saker som gör mig lycklig

Med tanke på att jag har gjort en hat-lista så kan jag ju lika gärna göra är älsk-lista så ni vet vad ni kan göra och ge mig för att jag ska vara lycklig. Läs noga.
  • Kladdkaka
  • Svampbob Fyrkant
  • Ben n' Jerry
  • Spisar med fyra spisplattor
  • Min tv
  • Min dator
  • Mina högtalare
  • Inkassering av tresiffriga belopp
  • När jag vinner saker och tävlingar
  • Minnena av yran
  • Mat (bortse från fisk, korv, köttbullar och stuvade makaroner)
  • Tanken på att det inte är as-långt kvar innan jag får min iPhone (bara fyra månader eller nåt)
  • Lukten av nya kläder, ni vet.. Sådär som dom luktar precis när man har köpt dom
  • När jag får skjuts till ställen som ligger på gångavstånd
  • När det går dåligt för folk jag hatar
  • Fiskar som dör
  • O.C
  • Bloggar som är sämre än min
  • Mina fina kompisar (inte du clara, du gör mig bara trött)
  • Känslan när man tar av sig bhn efter en krävande dag
  • Nyrakade ben
  • Nybäddade sängar
  • Folk som kan sjunga
  • Presenter
  • Sallad
  • Lättsaltade chips
  • Popcorn (helst smörpopcorn)
Känner att den här listan kan bli lång.. Jag är så svag av hunger att jag tror jag slutar skriva nu! Kommer kollapsa på tangenterna annars och då blir det bara massa amkdenwjefooooooooooooooooooooooweqpEKNEDFBOULwpkednf. Inte så kul. Då fattar ni ju inget!

ett inlägg om.... kaffe?

Ligger här i sängen och funderar på om jag ska gå och göra kaffe.. Det hade inte varit nåt funderande om jag hade vetat hur man gjorde med super-kaffebryggaren. Det gör mig lite frustrerad att jag inte vet.. jag har liksom ingen frihet när det gäller kaffedrickandet nu. Måste vänta tills någon kommer hem och kan koka åt mig. Shit, I-landsproblem..
Tror faktiskt att jag ligger kvar i sängen en stund! Kaffet kan vänta..
Eller förresten, nu när jag kolla på bilden så börjar jag typ gråta.. Går och gör kaffe nu. På en gång. Skiter i om jag förstör kaffebryggarn.
Hejdå

Jobbar upp kaffe-andedräkten

(zebran hälsar)
Sitter här och sörplar kaffe bah! Lite casual sådär.. Ansiktet döljs fint at fetto-muggen. Har faktiskt börjat gilla kaffe.. Garanterat för att jag ser ut som kaffe. Brun och sånt.. ni vet!
Ska snart fara bortbortbort med pappur. Eller asså, ut. Inte bort. Älskar ju hudik ja, tänker aldrig lämna det! Har precis laddat hem alla säsonger av Tom och Jerry. Fett. Tänker dygna och kolla!! xD xD
Ska dricka upp kaffäh och byta kofta, sen drar jag!
adjökens

gliiiiider baaaaaaaaaaaaah

Hej vänner!
Denna morgon har jag kollat på följande:
Svampbob
Cougar Town
Hellcats
Pokémon
Family Guy
Jag hinner med så mycket när jag vaknar innan 10! Det är sjukt.. Nu chiller jag runt bah! Njuter av livet typ.. Fett chill!
Funderar på att ringa pappa så han kan skjutsa mig och köpa cola nånstans.. Man dör ju om man är ute längre än en kvart?! Det är för min egen säkerhets skull som jag vill åka bil. Inte för att jag är lat.
Är deprimerad förresten.. Har inga kläder i garderoben alls nu ja! Eller asså jo, men inget jag vill använda.. Mamma ska tvätta ikväll. Har inte tvättat sen jag kom hem från yran och allt jag hade med mig dit luktade svett, jord och pizza. Inte kul. Slängde allt i tvätten bah! Nu har jag endast byxdressen kvar.. Passar väl iförsig ganska bra en varm dag som denna men.. Känns inte riktigt rätt idag.. Eller nåt..
Hoppas ni lägger märke till den sugande blicken..
"Heeej läsareee, kolla va sexig ja äär!"
Pinsamt det blev nu.. Vill ta bort bilden.. Gör det dock inte. Tycker det är kul att skämmas.

Sjukaste tjejen

Fattar inte... 12 fucking år?!?!??! Nu är jag avis, ska lägga mig under täcket, gråta och tröstäta.
hörs..

fet tröja bah!

idag gick jag på stan och köpte mig en tröja och en bit kladdkaka. Tröjan har jag med mig hem men inte kladdkakan, den åt jag ju upp! xD xD
det är den största av alla stora tröjor men den är ju rosa och den var på halva priset. Jag bah fynda ja! Det var nicke som hitta den.. han sa: köp den, bråka inte. Köp den bara.
Då köpte jag den.
Mamma läste min blogg idag förresten FAST jag har sagt åt henne att hon inte får.. Idag var det dock bra att hon gjorde det för hon läste om mitt sug efter popcorn så då köpte hon det åt mig. Kände mig glad då. En varm känsla spreds inombords och sånt..
Snart ska jag åka iväg och inta dagens andra fika med pappur. Har fått en så mysig mage nu ja, så mjuk och dallrig liksom..
ha en fin kväll, adjökens

radadaradaradadkjafn

Sov bah till tio idag. Känner mig inte riktigt utvilad. Jag har ont i halsen också. Det känns ju inte så roligt när det är värsta fina vädret! Har liksom ingen energi alls! Ska kolla på film hela dan... Det skulle vara gott med popcorn! Har inte ätit dä på fett länge! Jag hade ju ett minor beroende ett tag förut men det märktes ju knappt! Ska lätt gå och köpa sen..
Herregudars, det här kan ha varit det tråkigaste inlägget jag skrivit nån gång.. förkåt. Oj, förLÅT mena jag, höhö.

home and sliten

Hallå.
Nu är jag hemma från den bästa resan jag nånsin gjort. På riktigt. När jag kom hem igår så mådde jag sämre än sämst. Jag var äcklig eftersom jag inte hade duschat på fyra dar, jag hade ont överallt, jag i princip gick och sov samtidigt pågrund av all sömnbrist. Trots detta så var jag så jävla nöjd.
Detta har hänt:
Jag, malvur och jennifer sov alla tre i världens minsta tält, vi fick skönaste grannarna som vi blev bästisar efter att dom helt spontant frågade om vi vela hänga mä och bada, tältparty, lyssnat på nyaste låten som ingen har hört förut, kokat hummer, lyssnat på hummerskrik, hysteriskt skrikit med (inte sjungt) i håkan, veronicas och timbuktus låtar (även när jag inte kunde låtarna),  vaknat av fest, somnat till fest, undvikit att gå på dom äckliga baja-majorna så vi höll oss och väntade tills vi kom till donken, betalade sammanlagt 60 spänn för att ladda mobilen, blivit bjuden på vitamin water direkt från vitamin water-bilen och så jävla mycket mer.
Duschade i två timmar igår och sen sov jag från 00.00 till 13.37 idag. Känns fint.
Ni som tycker hudikkalaset är nåt stort vet inte vad ni snackar om!
hörs

RSS 2.0