Perfect feeling

Efter en behaglig powernap känner jag mig stark och energisk! Och hungrig.. som vanligt. Stackars han som gifter sig med mig, han kommer ju inte få en lugn stund han e! Tänker faan inte laga mat själv, om ni nu trodde dä..
Åhåhåå, det luktar mat nerifrån köket. Lovely!
Att komma hem från jobbet idag och veta att man aldrig aldrig aldrig aldrig (iallafall inte nå mer under detta sommarlov) behöver återvända dit var en fin känsla. Måsta sitta och le i flera sekunder för mig själv. Nu kan jag bah njuuuta resten av sommarn! Inte behöva göra nånting alls! Bli tjock och fet av allt onyttigt jag kommer äta. Kommer bli en fin sommar.
Nu ska jag eta maot, det luktar som köttbullar.. Hoppas inte, tycker inte om meatballs. Tycker dom är så fula..

underbara älskade väder

HEIII ÄLZKLINGARRRRH! eller nåt..
Asså, fatta varmt det är?! Galet. Crazy makkafakka! Höll på att göra sönder shortsen när jag skulle ta av dom efter cykelturen hem från jobbet. Shortsen hade liksom klibbat fast på låren på någe vis.. Panikade ett tag eftersom jag var så jääävla kissnödig. Det var därför shortsen skulle av.. Skulle kissa.. Efter mycket trix och fix så gled shortsen av och jag kunde kissa. Det. Var. Underbart.
Så galet skönt att ha gjort sin näst sista dag på jobbet åå! Ska njuuuuuta av sommarn sen, på riktigt liksom! Äta glass varje dag, ligga och vara äcklig och fet på maln, aldrig ha strumpor på mä, använda mina 14 solbrillor varje dag, vara lagom flötig.. ah, the rub (rubbet)!
Nu ska jag stoppa mat i mig. alltså i munnen. Sen ska jag inte ligga i sängen. Kommer somna då och jag vill inte sova bort denna farligt vackra dag! Shit, töntig jag lät. Pinsamt.

svettiga strumpor och lagom mycket fett i magen

McFeast = bästa hamburgarN. satt ni vet ba..
Kom nyligen hem från tha city. Hängde med malva för ovanlighetens skull.. Fett längesen juu, inte sett na sen i fredags.. hehe.
Om cirkus en halvtimme möter jag upp nickepicke åsså går vi på cirkus!! xD Har man vunnit biljetter så har man.. Fett värt!
BTW, teven var till mig. Det står nu en 42tums platt-tv in my room. Känns fint. Den passar bra här. Man får känslan av att jag har fett med cash. Ba: Vadå, tvn? Äe, impulsköp ba! Eller nåt. Ja venne..
Förresten, VÄDRET?!?!!??!?!??!?!? Underbart? Jag har saknat att svettas! Känna mig äcklig och ful. Bästa känslan i världen dä!
Bra låt bah:
Ansiktet – X

Cold flat doors ain't no holdin' up

Gick hem från jobbet, dog av svett, bytte om när jag kom hem, lyssnar på fest hos mange nuu. Som vanligt. Skäms inte ens över att jag älskar den. häh.
Väntar på att malvur ska sluta jobba så vi kan åka på donkeeen. Mitt andra hem. Mitt liv!
Alla verkar förresten ha träning idag? Här sitter jag, alldeles ensam i mitt tomma hem, som förhoppningsvis kommer vara tomt tills imorn. Inte tränar jag e?! Lata jävel..
OOUFFF! Det står fetaste platt-teven under våran trappa såg ja nu.. Tänk om den är till mig? Vi behöver ju ine ha nån tv under trappen e! Måste ringa mamma... hehe.
ha en fin dag, adjökens!

Hos mange mange mangeeeeh

Hej fina och fulla människor!
oj, skulle stå fula.. inte fulla.. Fast vad vet jag, folk har säkert börja supa redan. Dä ä ju ääändå miiissååmmarr!
Själv föredrar jag att starta dagen med att lyssna på min bästa låt. Fest hos mange. Hur bra är den inte? Dör. MANGE KOM IGEN NUUuUUuUUUUUUU!
Jag försöker dock att inte sjunga med.. Min röst försvann i förrgår. Kult. Den har inte kommit tillbaka än. Igår var bara rösten borta. Idag har halsontet kommit. Kan. Inte. Svälja. Misstolka inte, är ni snälla.
Jag drack fyra powerking på en timme igår förresten. Inte så smart som man kanske kan tro! Skakade och var yr i några timmar efteråt. Men pigg kände ja mäh! Sen kände jag mig olaglig när krille sa att man egentligen bara får dricka max fyra stycken på en dag. he he he..
snyggast nyvaken <3

Bästa jag har sett.


Threw it on the ground

Här kommerä ett blogginlägg! Lyckliga ni är nu..
Ligger i sängen och försöker få ihop en någorlunda bra sommarlista på spåttifaj. Det går... sådär... Satt ni vet. Dagen har bestått av jobb och promenad och mat och glass och film och sänghäng. Ganska fint ändå!
Idag när jag gick hem från jobbet så kom det fram två småtjejer och fråga vart karamellfabriken låg. Öööööhh, tänkte jag. Stod helt tyst i cirkus två minuter och såg funderande ut.. Kom på hur fult det måsta se ut och harklade mig. Tänkte: Vart fan är jag nu? Kollade mig omkring och granskade omgivningen. Jag såg träd, vägen och... milano.. Daaaaaah?! MILANO?! Slog mig i pannan, kom på hur konstigt det måste ha sett ut. Småflickorna fick vägbeskrivningen efter nästan 10 minuter. Dom måste ha trott att jag var störd. På riktigt. hehe.
Ska fortsätta på spellistan nu..
summer of tvånollettett
där har ni den.. ifallatt liksom..
bye

Never Say Never

Ligger här och heyTell-ar med malva medans hon käkar på het frukt (för er mindre bildade människor - het frukt = hot chili).
Det regnar ute.. Tycker inte om regn. Mamma har ätit upp alla ostbågar. Tycker om ostbågar.. Jag och malva kolla på never say never för ett tag sen. Nu har vi blivit justin biebers number one fanzz! nästan.. typ. ah.
Får se var denna regniga kväll slutar! Kanske hemma? Kanske med malva? Kanske med malva, sacke och fippe? Det vet man inte!
ha en fin kväll, hörs.

Tillägnat en av mina finaste vänner

Malva Carlsson. Du fyller år idag. Det visste du nog redan.. Kommer till dig sen ja! Hoppas det finns tårta! Det borde det göra, du tycker ju om tårta. Iallafall. Här kommer ett vackert födelsedagsrim som jag knåpade ihop lite snabbt. Inget speciellt. ihihi. Fick inte plats med hela rimmet på facebook så här kommer det..
Du är tjejen som är så fucking odiet.
En sån som är så jävla fet!
Alltså, inte fet på ett tjockt sätt,
utan på ett sätt som är helt rätt!
Idag är dagen då du fyller sjutton år
och du sprider fortfarande glädje var du än går.
Det är galet vad glad jag är att jag har dig,
du liksom gör något bra av mig!
Vi är nog ganska kända för att ha dålig humor
och vi pratar fult.
Det skiter väl vi i för vi har så galet kult.
Att äta är bland det bästa du vet,
ändå lyckas du på något sätt hålla dig het.
Det kanske kan bero på att du tränar typ varje dag,
men det är bra! Du kan ju inte svika ditt lag!
I skolan är du en riktigt duktig tjej,
det här med matte och kemi - det är nog din grej.
Du är den bästa enligt min pappas tycke.
Han pratar om dig - mycke!
Tror faktiskt att han älskar dig mer än mig.
Konstigt nog känns det helt okej!
När jag sitter här och skriver detta rim
så märker jag att mina rim-skillz verkligen är i trim.
Du är en av de snyggaste tjejerna som finns!
Han blir lycklig han som får bli din prins!
Dock kan det bli svårt att välja,
bland alla killar som du runt ditt lillfinger lyckas snärja.
Dom som inte inser att du är bäst är idioter,
dom är så dumma att dom inte ens fattar saker som
redoxreaktioner, newtons lagar och kvoter.
Dina kläder är helt magnifika,
finns nog ingen som klär sig precis lika.
Du mixar allt på ett excellent sätt,
allting blir så jävla rätt!
Hoppas du får något roligt ida!
Kanske en hund, en häst eller lite chokla!
Du är en av de finaste jag känner,
garanterat en av mina bästa vänner!
För sjutton år sedan blev hela världen ljusare,
tur att du inte är någon snusare.
Snus är diet. Börja inte med det.
Grattis på födelsedagen min feta vän,
dagen bli fin! Det har jag på känn!♥





gaha haha maha kaka

Hej mina små älsklingar.
HAHA, fan va fult. Precis som att jag älska er liksom..?
Sitter återigen i soffaloffan men kollar nu på family guy. Ska snart slå på Black Swan och sånt.. Dricka lite te och chilla bah. En fin kväll bah. höhö.
Oj, måste visst kissa känner ja. Toan ligger fem meter härifrån. Inte ens det. Två kanske? Orkar inte gå diiit. Går i pausen sen.. Nu blev det paus. fan.
Vafan gaggar jag i nu?! jobbig jag är.
hejdå.

It smells like bregott

Här sitter jag nu i soffaloffan och äter toffifee. Jag har avslutat den ansträngande fem timmars långa arbetsdagen och känner mig lite lagomfet och sånt där.
Toffifeen fick jag av pappa. Han kom till mitt jobb på min rast och gav mig den. "Tänkte att du kanske behävde lite energi". Han trodde nog att jag skulle tro att han gjorde det för att vara snäll. Det gjorde han garanterat inte. Han ville ha fotot. Ni vet, fotot. Han försöker fjäska in sig. Han får det aldrig. Tog emot godisarna med ett fett leende i fejjan och sa åt honom att åka hem. Blir nervös när det finns massa barn i närheten av pappa..
Ska nu ner på the city och inte handla något. Kanske en muffins... NEJ! Nej, ingen muffins. Ska inte handla något! Punkt.
Adjö.

I adore you

Hei.
Amagaaaad, fyra dar sen jag blogga sist!!!!!1111ett Bry.
Har suttit hela kvällen och kollat igenom bilder från när jag var typ.. 1-10.. Fyfan. Fulare unge får man leta länge efter! Det bästa kortet jag hittade var dock på min far... Han dödshotade mig litegrann när jag sa att jag skulle lägga ut det på bloggen. Därför vågar jag inte. Kan försöka beskriva kortet för er.. Pappa står på en sten som ligger på en strand. Han har korta randiga shorts i orange och brunt. Han har ett oranget linne som matchar shortsen. Han har vita strumpor som är uppdragna nästan ända upp till knäna. Han har ray bans. Han står och pekar rätt in i kameran. Bästa.Jag.Har.Sett.
True story.
Han erbjöd mig myycket pengar för kortet. Han ville förstöra det, men det kan jag inte tillåta. Nu har jag en hållhake på honom. Om jag inte får som jag vill så lägger jag ut kortet på bloggen OCH fejjan. Då är han körd. Alla ni som tycker han är cool kommer snabbt att ändra denna uppfattning. Just sayin'..
Ska lägga mig och kolla lite greys nu.. Ska upp och jobba imorn. Fint.
Adjökens!

I want to recognize your beauty's not just a mask

Varmaste. Dagen. Evvah.
Sämst fast bäst. Inte bäst för sakarias, han däckade på golviet inne på Albins leksaker.. Det var kul. Själv gled jag omkring i min fräsiga, prickiga, korallröda byxdress och svettades. Hatar att gå och se svettig ut. Alla man möter måste ju tänka typ: shiiit va fet hy den där jäveln har!!!
Vill ba skrika! JAG HAR INTE FET HYYY! DET ÄR SVEEETTTTTT!!!!
Men det kan jag ju inte göra.. Då skulle jag verka vara en konstig typ..
Anyway, kom nyss från stan. Det var varmt, som sagt. Studenttåget var fint. Alla var så glada. Jag vill också ta studenten.. Fast, kom på en sak. Jag kommer vara skitful i studentmössan! Det här håret vettni.. Frågan är varför jag tänker på det nu, är fan två år kvar..?
Ska kyla ner mig med lite tårta nu. Har bara ätit en jambomacka för en timme sen så nu måste jag fylla på.
Hejdå alla fula männsikor. Ses nångång alla fina människor. Nej, jag är inte ytlig.
puss

katten musen tiotusen

Fryser om bena.. Ska lägga mig under täcket.. Vänta en stund.

Sådääärja! Ni ligger jag här på mitt svarta underlakan och under mitt gråsvarta täcke. Det är så varmt så! Inte ens snö skulle frysa här under.. Fatta varmt! Dock är det inte lika skönt som et brukar vara.. Simon kom hem och då måsta jag dela med mig av en kudde.. Nu måste jag klara mig med fem stycken. Kommer aldrig gååÅ!
Tur att jag har tårta som tröstar mig i dessa hårda tider! Shit, det är gaalet vad jag har ätit idag! Här får ni en lista på dagens matintag:
  • spagetti och köttfärssås
  • två munkar
  • en bulle
  • en honungsmelon
  • tre geisha
  • grillbuffé på radjos
  • tårta
  • en till munk
  • en sån där god milkshake på donken
skäms. är så jävla fet nu. Ni kan få känna på fettet nångång så ni verkligen ser att det finns en hel del där! Jag brukar försöka gömma det under kläderna men nu när bikini-säsongen börjar så blir det svårt.. Då måste jag gå runt på stranden.. Visa upp mig... Iakttas... Dömas... Alla kommer se hur jag liksom.. svallar fram. Kul. Skitkul.
Nu ska jag äta lite mer tårta. If I'm going down så ska det vara ordentligt. Tänker inte gå och vara smygfet, ska bli en fucking sumobrottare.
Ska försöka kolla på alla specialavsnitt av family guy innan jag slocknar. Family guy är kingelingon. Kingelingon är ett av de töntigaste orden jag vet förresten..
Säg hej till peter!

Smelly armpits

Ska starta detta inlägg med att klaga på alla som skriver SOOOMMARLOOOV osv på facebook. Alla vet att det är sommarlov. Sluta ha hybris på fejjan, det är bara jobbigt att läsa..
Efter varmaste eftermiddagen så ska jag nu vädra armhålorna lite och sen dra mig upp på köpman för att iaktta skolbyns examen. Lovely. Efteråt ska jag keeeka gooo mat på radjos och sen vet jag inte vart denna underbara afton slutar! I limbo kanske? vet man inte..
Vi ses och hörs och allt därtill, adjö!

Hej hopp gummisnopp

Pappa ringde mig idag och sa:
SANDRA! yalla, kom! Jag hämtar dig i bilen och så ska jag visa en jätteful och konstig människa som är på stan!
Jag, som alltid uppskattar att se fula människor, snörde på mig skorna och sprang ut. Pappa hämtade mig i sin stora bil och gasade iväg ner på stan.. Vi körde omkring i cirkus en kvart innan han besviket sa att människan nog hade gått hem...
Fan då.
Tror det är ett getingbo utanför mitt fönster förresten.. Har sett tre getingar (kan ha varit samma fast tre gånger också) som slog huvve i mitt fönster idag. Vågar inte sticka ut huvet och kika efter nå getingbon... Tänk om dom anfaller.. Sticker sina små gaddar i mitt ansikte så att jag svullnar upp och blir ful. Vänta, måste stänga fönstret.. Blir nervis.

Ska ta ett bad nu och kika på lite greys. Sen ska jag äta melon. Jag gillar melon. Det är gott. Såhär ser min melon ut:

hihi

Hur låter torrt gräs?
- höhöhöhöhö

Var lär sig hajarna engelska?
- På High School

En tjej går in i en matbutik.
Hon köper ett äpple, en banan, en persika, en kringla, en persilja, en burk sylt,
en liter mjölk och en tub tandkräm.
Mannen i kassan kikar på henne och med ett stort leende
frågar han:
- Du är singel va?
Tjejen tittar blygt tillbaka och svarar:
- Jaa, hur kunde du gissa det?
- Du är skitful.

En dvärg kommer in på ett kasino och. Han går fram till ett pokerbord.
En av gästerna frågar:
- Spelar du kort?
Dvärgen svarar:
- Nej, jag är född såhär.

Vet du vad som är värre än att hitta en mask i sitt äpple?
- Våldtäkt

I ain't the sharpest tool in the shed

Hola amigos och icke amigos.
Hur rullar livet på? Förutom det faktum att jag fick IG på matteB-nationella så är allt ganska galant med mig. Pappa ringde nyss.. Han ville lära sig hur man gjorde kolon på datorn. En kvart av tydliga och proffesionella förklarningar senare så hävde han ur sig ett glädjeskri. Han hade lyckats! Teknik-kunniga afrikaner ♥
Resten av denna dag tänker jag chilla bah! Kolla lite greys.. Shit vilken tjej-serie det är förresten! Tur att jag är tjej, annars hade jag nog tyckt att det var dåligt..

Jag förestod (finns det något som heter så?) en stor katastrof idag förresten. Samuel kom hem från skolan och svetten rann ner för pannan på honom.. Han hasade sig upp för trappen och kom sen ner i ett par gräsliga vita byxor som antagligen ska föreställa shorts men som bara såg för korta ut och ett vitt tajt linne. Ni som har sett min lillebror har nog lagt märke till att han inte är en kille som ser snygg ut i linnen.. Han började sätta på sig skorna och flämtade fram:
jag drar på stan ja..
Jag kastade mig upp från min sköna plats i soffan, sprang mot samuel och brottade sen ner honom på golvet.
BYYYT KLÄÄÄDERRRRRRR ANNARS KLIPPER JAG AV DIG HÅÅÅREEEET!!!!!!!!
Efter lite käftande från honom så gick han argt upp för trappan och kom ner i en betydligt mer proper utstyrsel..
Mission complete, tänkte jag och gick och åt smörgåsrån.

En silvergrå missil, vi sitter i samma bil

God afton!
Ligger nu i en nybäddad säng med nytvättade lakan, nyrakade lena ben och ett fett smajl i fejan. Älskar mig själv. Det bara liksom slog mig nu. Smällde till mig i fejset! Livet är så underbart! Jag är underbar!

Mamma kom in på mitt rum nyss och utbrast:
Men sandraaaa! Vad har du gjooort!? Va bystig du äääär!
Hihi jag veeeet, fnissade jag och putade lite extra med brösten.
Nej, det gjorde jag inte.. Jag drog upp tröjan till näsan ungefär och sa:
mammaaaa, sluutaaa.. jag blir obekväm! jag är precis lika som vaaanligt!
Mamma såg lite fundersam ut och efter ett eftertänksamt "hmm" lämnade hon rummet...
Det var läskigt. Jag känner mig lite illa till mods..  (lite stolt också, men det erkänner jag inte)
Nu ska jag ligga här och äta kladdkaka-glass tills jag spyr. Sen tänker jag äta upp spyan för jag vill ju inte att nånting av glassen ska gå till spillo.
Fick kväljningar nu.. Jag tänker inte äta nån spya. Fyfan. Glöm det..
Ska kolla på lite greys anatomy tänkte jag.. Lika brare, har inget bättre för mig!
Ha en god natt!
Kram Sandra, tjejen med det jobbiga håret xD


senaste nytt

hihihahahoho hej!
lite snabba updates kommer här!
  • jag har sovit fyra timmar inatt och anser att det faktiskt räcker!
  • livet är bäst häst
  • idag är det nationaldagen, jag tänker inte sjunga nationalsången för jag kan den inte och jag tycker inte om melodin
  • jag känner mig lite uppblåst idag
  • jag är galet hungrig men ligger så skönt här i sängen så jag väljer att svälta
  • igår cyklade jag till sanna fram och tillbaka, kändes fint
  • jag älskar mig själv, precis som alla andra dagar
  • jag saknar malva litegrann, särskilt hennes skratt
  • idag ska jag ha shorts på mig
  • imorgon ska jag köpa en solhatt, true story
  • ikväll ska jag kolla på match
nu är ni lite mer insatta i mitt hektiska men ändå så perfekta liv.
hejdå.

I can be your long lost pal

tjäänare!
Efter en fet måltid bestående av grillad kyckling, pitabröd och grönsaker och ett färdiggjort fysikarbete om fiberoptik sitter jag nu och jäser i soffan. Känner hur det kommer små vindpustar som luktar brandrök lite då och då. Att sitta framför en eld i nio timmar sätter sina spår.. Har tvättat håret tre gånger idag för att få bort lukten men det är förgäves..
Denna söndag är första söndagen på lääänge då jag inte har haft ångest för att en ny skolvecka snart drar igång. Känns så djävulskt braa nu bara. Endast. Bra. Braaa! Gudomligt! Tänker inte vara som alla andra och börja tjata om att det är galet lite kvar innan sommarlovet och sånt där för det vet ni ju redan.
Nu ska jag komma på lite barnprogram som jag kan ladda hem.
peace.

Natten är ung och jag ligger vaken

Klockan är nu 02.21. Jag har precis kommit hem från maln, vilket innebär att jag har spenderat nio timmar där ikväll. Sweet. Det var tur att vi hade Hövding (örnie) där. Annars skulle vi för länge sedan legat i sanden helt stela och kalla och döda. Du är en fin man, Hövding.
Det här var nog en av de bästa kvällarna på länge måste jag säga. Finns inget bättre än att sitta med människor man älskar, eld och marsmallows runt världens varmaste eld och snacka om allt. Tack jocke, nicke, jonte, madde, kalle, Hövding och slutligen jacob för en najsbajs afton. Fan va töntigt att skriva ut namnen.. Det ska jag aldrig göra igen!
Hoppas ni haft en fin kväll, godnatt!

Where is my mind?

Hei bloggen. Här ligger jag och svättes ihjäl! Det är skönt.
Denna dag har varit fin. Gick på stan med tre fina människor. Köpte två fina bandeau-bh:ar. Hade fina shorts på mig som var jättekorta och blåste upp lite lagom då och då så att halva min fina stjärt kikade fram. Det var fint. Jag drack en fin jordgubbsmilkshake med grädde på inne på Kamrans fina café. Cyklade sen hem på min fina cykel och pratade med min fina mamma som lagade fin mat. Dock hade hon inga fina passerade tomater hemma så jag fick åka på min fina cykel och handla. Jag är så fin som gör sånt! Min fina stjärt visades ännu mer när jag cykla kom jag även på.. Fin upptäckt! Nu ligger jag och lyssnar på fin musik från min fina spotifylista. Fint!
Ikväll ska jag umgås med fina människor. Det blir fint.
Hejdå finingar!

Skakar, ryser, gråter - så djävulskt jävla braaa


En vacker historia bah

Dagen började helt fredligt med att sandra vaknar upp, fåglarna kvittrar utanför fönstret, solen skiner och hon känner sig på galet bra humör. Hon slår igång datorn och kollar runt lite bah. Lite facebook, lite anagina show, lite bloggar och slutligen lite hm. Hon ser till sin stora förvåning att det är rea på nästan allt. ALLT! Hjärtat börjar slå fortare och hårdare när hon kikar runt bland alla gudomliga kläder. Hon försäkrar sig om att det finns storlekar av allt hon vill ha och ropar sen på mamma. Hon svarar inte. Sandra börjar darra. Mamma är inte hemma. Ingen kan betala sandras kläder. GAAHAHAAAAA! Sandra börjar hyperventilera. Kallsvettas. Tänker att det är lugnt. Det är okej. Du kan vänta i en halvtimme. Gå och duscha och gör sen ett nytt försök!
Sandra sliter sig ifrån datorn och går och duschar och fräschar till sig. Cirkus en timme senare sätter hon sig återigen vid datorn och går in på hm:s sida i superfart. Ropar på mamma, hon svarar den här gången. Sandra springer ner för att make some buisness. Kollar efter kläderna hon valt ut. Börjar nästan gråta när hon ser att nästan inget finns kvar längre.. Det som finns kvar har tagit slut i rätt storlek. Sandra tänker att det måste vara något fel. Alla fina saker kan inte ha tagit slut på en timme?! Tyvärr är det precis det som har hänt... Hon klickar ändå in sakerna som finns kvar i kundvagnen och går vidare till kassan. 7 av 8 saker kommer inte att levereras förrän vecka 28. Aaaaldrig, tänker sandra och tar bort dom där 7 plaggen. Allt som blir kvar är en väst. En magiskt fin väst. En väst som kommer förbättra sandras liv på alla sätt och vis. Hon beställer hem den. Sandra har nu lärt sig en läxa. Handla ALLTID direkt när det är rea på hm.

Denna anländer iallafall nästa vecka nångång.. Tack gode Gud.

Dagens Låt


Kan inte tänka, jag står bara här och ler

Hei.
Här sitter jag. Jag har en gul tröja på mig. Känner mig som solen... Fast... inte liksom.. äh.
Har nyss ätit efter en runda at the city med tre vackra pojkar. Skönt att komma ut och känna på lite storstadspuls såhär en onsdag faktist.. Köpte tunna strumpbyxor bah..
Nu sitter jag och kvider för att jag är så mätt. Hatar mat. Eller nej, jag älskar mat. Det är ju därför jag är så mätt nu.. daah.
Senare ska jag säkert umgås med de tre vackra pojkarna igen. lillsoft.
GAAAAAAAH, såg nu att klockan är halv åtta?! VART TOG DAGEN VÄGEN?!??!!??! skit samma. Vi är ledig imorn. Gudomligt. Nu ska jag trä på mig mina nya tunna strumpbyxor utan att dom går sönder. Det är givet att misslyckas.
Peace out.

RSS 2.0