fuck you

amen asså tja tjenare hej.
ligger på golvet med fötterna under sängen. känns som att jag riskerar livet. så jävla hemskt. men asså, vad är livet utan lite risker? INGEN JÄVLA TING.
Borde verkligen gå och plugga franska men det är så himla mycket roligare att ligga här och tänka på mina brister. seriöst, har ni inte provat att göra det nångång så borde ni verkligen prova! man ser sig själv i ett helt nytt ljus efteråt. det kanske inte är nåt fint ljus men asså.. och?
har kommit fram till att jag förmodligen kommer dö ensam och vara ensam fram tills det att jag dör. vet inte riktigt vad jag ska beskylla det på. det beror garanterat inte på min irriterande tafatta personlighet eller mina mjuka gosiga kärlekshandtag. Tror jag ska skylla på gud. han är en riktig jävel.

NU SKA JAG inte plugga. ska gå och göra femminuterskola. äta upp mig litegrann. mysigt!
hejdå fulon

Sunday and saltkroke

hej läserzz.
sitter hos pappur nu. han kollar på saltkråkan och dör av skratt. sött. jag har precis druckit min fjärde kopp kaffe för dagen. börjar tro att det är koffeinfritt eftersom jag fortfarande är lika seg som en död gorilla.
har inget smink på mig idag. ni vet uttrycket "vacker utan spackel"? det gäller inte mig.
nu ska jag dammsuga pappas lägenhet så att han känner för att göra nåt snällt för mig. typ beställa några iphoneskal.
hejdå.


livet är sämst

ja, livet är sämst just nu. har legat i sängen sen i onsdags och varit dödssjuk. på grund av sjukdomen så har jag inte kunnat koncentrera mig på att plugga till fysiknationella på onsdag. jag kommer garanterat få ig vilket kommer leda till ett ig i slutbetyg. i normala fall hade jag inte brytt mig sådär asmycket men fysik A är obligatoriskt på typ alla mina tänkbara högskoleutbildningar.
japp. så är det.
ni bryr er förmodligen inte så mycket om det där. det behöver ni inte.
ska snart ta ett bad i badkaret. simma några längder så att jag håller igång fast jag är sjuk. Skojja!!!!! badkaret är ju jättelitet juu!! toooooook!!

efter badet ska jag äta glass tills jag avlider. lika brare. orkar inte leva.
hejdå.


RSS 2.0