hejdå

Drar nu bah!
hörs när jag kommer hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hihi

ett inlägg som egentligen inte behövs?

såjaaaa!
nu så, färdiiig! asså, inte på toa, utan med packningen. Typ iallafall. Lite småsaker som ska packas imorn kvar bah! Ikväll ska jag umgås med mina fina vänner. Dom e snäll. Det tycker jag iallafall. Imöra träffar jag malva för första gången på en vecka typ. Skandal. Har garra gått ner i vikt nu när inte hon varit hemma och fikat med mig! Sänder en tanke till henne förresten med tanke på hennes iPhone-olycka.
Tänker på dig malva!♥


tönt som har solbrillor på sig inne...

hyllar två fina flickor bah

Guudars! Jag bah yrar omkring ja! Packar i, packar ur, packar om! Soft ändå. Den här helgen blir den finaste av helger!
satt och kollade runt på lite bloggar och hittade den här videon på snygg-lönnbergs blogg.
Asså, jag fattar inte! Emma bergman och magda lindblom, ni är mina nya idoler. På riktigt. Så. Fucking. Bra. Gjort! snygga å... satt ni vet..
Ska fortsätta packeriet nu, äta litegrann kanske.. Känner hur hungern riiiver i buuken på mää!
hejzz

vilse i skogen

Intressant kväll.
pappa: Sandra... vart ligger saltvik?
jag: hörrö, jag vet allt! i'm gonna show youuU!
Vi åkte och kollade på de sista minuterna av strands match i iggesund och sen for vi därifrån directly mot saltvik! Det visade sig att jag inte alls kunde allt.. Att hitta till saltvik var inga problem! Självklart inte! Det var när vi skulle åka därifrån som problemen startade.. Det var svårt. Ska aldrig åka dit igen.. När vi yrat omkring i cirkus två timmar (!!!!) så såg vi äntligen idenor vackra skola och vi kände oss trygga igen.
Tror att jag håller på att få en finne på näsan.. Inte kul. Jag som använde ansiktsmask och grejer idag! Världen är orättvis.
Ska försöka somna i tid så jag orkar göra allt som jag måste göra imorn!
peace outtt

asbra tips om allt!

Tänkte att jag skulle förgylla eran dag med lite fina låttips och andra tips från arkivet (läs hjärnan).
Läs och lär. Jag är en vis kvinna så jag har mycket fina tips!
Fin musik, på riktigt.
The Wanted – Glad You Came
The Sugarhill Gang – Rappers Delight
Feed Me – Strange Behaviour - Original Mix
Imogen Heap – Propeller Seeds
The Blanks – Guy Love
Så. Nu kommer dom andra tipsen.
Andra fina tips.
1. Om du är tjej, vaxa benen! As-skönt!
2. Om du ska gå ut och det regnar, ta med ett paraply!
3. Duscha inte i iskallt vatten, då fryser du.
4. Om du har en blomma på ditt rum, vattna den. Dom blir så ful när dom är döda.
5. Använd deodorant, annars kanske man luktar svett!
6. Om du vill få reda på något, sök på google.
7. Följ denna blogg så lär ni er mycket. Jag är en ung kvinna med mycket livserfarenhet.

Sånt som gör mig glad, på riktigt


ont i magen bah.. ofett

Heeeåååå!
The sol is lysing och jag har ont i magen. Kult. Ligger i fosterställning och kvider. Och bloggar. Kan göra så många saker samtidigt ja! det är för att jag är kvinna. obviously.
ååh.. tror ontet börjar avta.. ska sträcka på mig lite och känna efter.. vänta!

I'm Back! Without ont i magen! Livet är king igen! softans.
ska ringa till min far och få honom att bjuda mig på fika eller nåt. ELLER så ska jag gå ner och dricka kaffe. Gör ju sånt nu när jag är 17. fett vuxen!
Ha en fin dag!

så överjävla klok ja!


värsta snabba inlägget!!!!!!!!

Shit påmfritt va rent det är på mitt rum nuu! CRAZYYY!! Har dammat hela dan och sånt.. Skura allt. Dammsuga. Torka. Vaxa. Asså, benen. Vaxa benen. Jag lyckades idag. Mitt hjärta känns lätt!
Nickepicke kommer hit nu och sen bah hänger vi! soft dä.
Justja, har varit fiffig idag också! Hängde upp alla mina solbrillor på väggen. Nu hänger dom där och andas.. Ser så fint ut!
Kan lägga upp en bild sen så ni får skåda underverket!
hejdååå

töntigaste inlägget bah

Jääävlar va det sticker i min fot nuu! Den bah somna den! galet!
Denna dag har väl varit hyfsat fin ändå.. Hade nog lite för höga förväntningar på den.. Måste speciellt tacka sakke, lina, malva och clara! Mitt hjärta blev så varmt och ömt när jag såg er smyga in genom dörren! Inte du då malva eftersom du hänger i stockholm nuförtin, men du var ju med du å där på ett hörn! Blev lycklig när fippe skickade smset: kommer till er om 20 minuter! Som jag har saknat den lille filuren! Blev lycklig när nickepicke ringer och frågar om han får komma och äta tårta! Blev lycklig när vi alla satt där runt köksbordet och skrattade åt sakke. Shit va töntig jag låter. Ska aldrig skriva ett såhär töntigt inlägg igen! Så jävla töntigt!
ska lägga in massa serier på hårddisken nu.. Blir ju så när man fick en i present! :PppPpPP Något annat jag fick (förutom malen och hårddisken) var:
  • 20 20-lappar
  • lite mer pengar
  • en fetsnygg converseväska
  • ett fotoalbum
  • hudvårdsgrejer
  • en stor skål full av pimpim. på riktigt. typ 20 påsar!
  • en fin hatt
  • solbrillor
  • strumpor
Som grädde på moset ska ni få se några fina bilder från kvällen..
hoppas ni tycker bilderna var fina. vi ansträngde oss verkligen för att knäppa fina födelsedagskort!

oh sweet 7teen!

Sådääärja! 17 fina år på jorden. Känns ju ganska soft ändå! Känner mig så mycket vuxnare nu än vad jag gjorde när jag var sexton! Asså, kolla på bara skillnaden!
Här är jag när jag var 16:
...
här är jag när jag är 17:
!!!!!
Ser ni skillnaden?!?!?!?!?
Jag fick en fin present imorse. Det var en mal. In en burk. Mamma sa: hihi, nu har du ett eget litet terrarium! Sen skrattade hon ondskefullt eftersom hon vet att malar är det jag fruktar mest i hela världen..
Visst, jag fick ju annat också men.. malen är nog det jag kommer komma ihåg mest från min sjuttonde födelsedag! Skitkul!
Nu ska jag snart åka till min far och hoppas på att jag får nå fina grejorrr! Ska fika åh.

Saker som irriterar mig

I brist på vettiga saker att göra mina sista timmar som 16åring så sätter jag mig och skriver en lista över saker som irriterar mig!
enjoy!
  • spisar som bara har tre spisplattor. Så jävla fula.
  • tandborstar som är jättespretiga. Det går ju inte att borsta tänderna med dom?! man bara sticker sig i tandköttet.. typ..¨
  • folk som skriver "jah" istället för "jag" och tycker att dom är hippa.. SÅ.JÄVLA.TÖNTIGT. vill spy varje gång jag ser det..
  • folk som tror att man är sur när man inte skriver smileys i sms eller på fejjan.. what's the problem?! väx upp förfan, smileys är fula och töntiga.. Särskilt p-gubbar och xD-gubbar. När folk skriver dom seriöst.. jag vill skjuta dom. Nästan. Slå dom iallafall.
  • Torra ben. Vill gråta när jag har torra ben.. ser äckligt ut.
  • Folk som alltid svarar med orden "jag vet" när man ska berätta nånting bara för att dom vill verka vara såna som har koll på precis allt. lägg ner.
  • ljudet som uppkommer i stereon när mobilen ligger nära och precis tar emot ett sms.. fuck it.
  • xperia x8. sämsta. mobilen. någonsin. på riktigt.
  • folk som säger att pepsi och cola smakar likadant. Det gör dom inte. stor skillnad! skaffa fungerande smaklökar förfan!
  • folk som säger: den har låten har du tagit från min spotifylista va? Precis som att dom är den enda i hela världen som har hört låten?!
  • när man är jättesugen på juice, öppnar kylskåpet och tar fram juicepaketet och så märker man att det bara är cirka sju droppar kvar i botten. Varför kunde inte den som var före dricka upp allt istället för att lämna kvar sju droppar och ställa tillbaka paketet i kylen?! dumma jävlar..
  • Samuel. min lillebror är min största fiende.
  • när mamma använder ord som pimpinett, hipp, tjäck, ärtig, fräck, fräsig och tjusig.
  • facerapes som handlar om att nån vill ha sex, gillar håriga snoppar och så vidare. snälla, inse att det är tråkigt!
  • Mopeder. dom irriterar mig bara.. kan inte säga varför.. dom bara gör det..
  • När små barn frågar: "vad har du för hår?" ska väl dom skita i!
  • Folk som av någon anledning fått för sig att dom kan sjunga bra OCH att dom kan texterna perfekt när dom i själva verket låter som en jävla skata och inte sjunger ett enda ord rätt. DIE!
  • småfjortisar som är astaggade inför crusingar. hihihihihihi, cruising om tre veckor!! xD xD töntar.
  • folk som skriver dagbok i deras statusar på facebook. Ingen bryr sig liksom? man behöver inte dela med sig av varenda liten grej som man gjort under dagen..
  • Folk som inte fattar ironi.
  • Folk aom har väärsta modellbilden som profilbild på fejjan.. känns så djävulskt white-trash! Ser ju liksom inte naturligt ut på en fläck! inse vart gränsen går! att stå i skogen bredvid ett träs och se söt ut är okej. att stå framför en fläkt så att håret fladdrar och hålla händerna i nån konstig krumelur och ha ett ansiktsuttryck som säger "oops, didn't see you there" är bara fult.
  • folk som skriver trevligt med en jääävla 3a framför. typ: 3vlig..
  • äckelturkarna på gfesterna och som addar en på facebook..
  • Folk som skriver alldeles för långa inlägg på deras bloggar så att man inte orkar läsa..
Med tanke på den sista punkten så tänker jag inte skriva nå mer nu.. Kanske kommer en del 2 snart av denna lista. Om ni har tur alltså.
hejdå!

en munthert inlägg bah, höhö

hi där!
Med en morgonrufsig frilla (den ser pretty much ut som vanligt) så ligger jag och lyssnar på ulrik muntheerrrrrrrrrrrrr. Förstår mig inte riktigt på hybben.. Han e söt och så men liksom.. Visst han sjunger bra också.. Känner dock att personkemin inte riktigt stämmer mellan oss. Skulle han komma hit och fria till mig typ nu skulle jag nog säga nej...

Skojja bara, om han kom hit och fria skulle jag kasta mig hans armar och snurra in mina fingrar i håret på han och andas ut ett desperat "jaaaaa". Han är så vacker! så fin! moshimoshimooooshh!
hiih.
Idag ska jag gå till staden med clara andersson. Hon med det röda håret som inte är så jätterött ändå. Hon e snäll. Fast ibland är hon dum. Jag skulle ha lagt ut ett kort på clara om jag hade haft nåt. Hon vill aldrig vara med på kort. Tråkigt.
Eftersom jag inte har nån bild på clara så tänker jag bara lägga ut en random bild som inte allr har med det här inlägget att göra. Be prepared! here it comes!
här är min pappa. han ska köpa massa fina saker till mig eftersom jag fyller år imorn. Hoppas jag. Annars får han spö.

hey yo

Känner att jag måste varva ner lite och sånt så därför går jag nu och bader i badkaret. Så kult. Kanske ska kolla på film samtidigt.. eller läsa en bok, det var länge sen! hoppas jag kommer ihåg hur man läser!! xD xD xD
onödigaste inlägget någonsin men jag kände att jag behövde!
UPDATE:
skiter i badet och väntar in maddepii istället. rolig hon!

godis till frukost!!! xD

hellu.
äter godis ja. asgott!
men sandra, tänker väl ni nu! inte kan du väl äta godis till frukost!?
klart som faan att jag kan! Jag bah äter ja!
Det gick inge bra att vaxa bena igår.. Tydligen var benhåren "för korta".. Va ä dä för fjoll?! Där sitter man och lider i två timmar och lider. Tänker att: ääh, nästa ryck! Då lossnar det mer! Näerå.. Så var icke fallet. Nu kan jag inte bestämma mig om jag ska raka bena idag eller fortsätta spara en dag till så det kanske går bättre sen.. Det har varit ett helvete att spara ut det dom här tre dagarna! Hur ska jag klara ännu fler dagar?!
avslutar inlägget med att sända en liten tanke till nicke som har ett fucked upp lillfinger! tänker på dig niklas!♥

hittin' tha city och köper tråkiga saker

hej.
idag är en bra dag, mitt liv rullar på! så skulle ulrik ha sagt..
myggbetten är lite mindre och inte lika fula, jag vaknade i skaplig tid och hinner därför ta tag i att göra nåt den här dan! tänkte försöka hinna med stan. Ska köpa det tråkigaste man överhuvudtaget kan köpa!
  • bh
  • jeans
  • vax
sen ska jag ju ta ut 400 till mamma också eftrsom hon betala tröjan från modekungen.
"aaaldrig i livet att jag betalar en t-shirt för 400 spänn sandra! gee mig pengarnaaaa!
här går man och tänker att hon kanske kan vara lite snäll och faktiskt bjuda på en simpel tischa eftersom jag faktiskt fyller år snart.. men icke!
justja, om det regnar på lördag så skjuter jag jesus eller vem faan det nu är som har hand om vädret.. hoppas du läser det här jesus, vet att du följer min blogg!

bullar och paket bah

Dagen har blivit bättre!
fick paket från modekungen och nu ska jag käka nybakade bullar.. fuck fml, jag älskar mitt liv!
imöra bär det av till stan för att köpa vax.. ska trotsa myggbetten och vaxa ändå! living on the edge!!!!!!!!1ett
måste köpa jeans också, det värsta jag vet! så dyrt.. alla pengar liksom bara försvinner! tjoff!
Malva, om du läser det här, stan imorn? orkar inte hitta mobilen och heytella..
åååh, bullarna är klara! brb, ska bli tjock!

dålig dag #2

hej era jävla jävlar!
Hatar världen idag eftersom jag har myggbett över precis hela bena. Jag räkna dom igår. 94 st. fatta många?!?!?!? jävla borgapark.. Tydligen är jag "överkänslig" mot myggbett också för dom svällde upp och såg ut som nå jäävla bölder. Nu har dom blivit mindre men dom kliar mer.. Om jag kliar sönder som kommer jag aldrig mer kunna ha shorts. Då kommer jag gråta. Jag älskar att vädra lång-bena! ska smörja in mig i hydrokortizonsalva (det var ett ord jag aldrig skrivit förr) och dö ett tag för att se om det blir bättre.
Har även fått andra dåliga nyheter idag.. malva fucking carlsson kanske inte kan åka på yran?! vafaaaan! ska gå och slå hårt på något (läs någon) nu.
hejdå

Sverigeflaggor och bakning

tjabba!
(fulaste hälsningen, hatar det där ordet..)
Härligt väder vi har! Älskar det här.. Nu kan jag, utan dåligt samvete, ligga hemma och kolla på film hela jävla dan! Underbart! fast.. lovade ju mamma att baka en cheesecake idag också.. Får klämma in det nånstans mellan den tredje och fjärde filmen!
Igår vid två på natten gjorde jag, alva, tova och magda varån plikt som vän till ett flertal människor i hudikgympan. Vi cyklade till håstaholmen och ställde oss där med världens största sverigeflagga (på riktigt, världens största!!!) och viftade med den när bussen kom. Alla tyckte vi var rolig. Det var kult. Vi gjorde det egentligen mest för malvas skull, men det kunde vi ju inte säga!
Välkommen hem malva, nu är du på rätt ställe igen. Hudik, bästa platsen! Mycket bättre än schweiz. hihih, jag kunde stava!!!!
byebye birdie

håriga ben och inga kläder

Ett lite bättre inlägg på ingång!
Duschade aslänge. Det blev så eftersom jag hela tiden stod och funderade på ifall jag skulle raka benen eller om jag skulle låta det växa ut så att jag kan vaxa snart.. Det blev det senare alternativet. Sitter här och vill gråta nu för att jag har stubb på bena. Hatar hår. Dock inte på huvuvdet.
Jag har inga byxor på mig heller. Ännu värre för då känner jag verkligen stubben... Mamma håller på å tvätta så jag kommer inte kunna sätta på mig nå vettigt förrän klockan sju typ.. kewl.
ska kolla på film och äta glass tills jag har något att sätta på mig.
adjökens.

nå helt onödigt inlägg bah..

Idag har jag slagit mitt rekord. Jag sov till ett. 13.00! fatta länge!!!!!!!!!! Fast, det är ju söndag så det är okej. Faktiskt. Ska smygäta lite chips och kolla på film nu ett tag tror jag.. Har ju inget bättre för mig denna vackra söndag!
ååh, jag har ju en b&j's i frysen... orkar dock inte gå ner och hämta den! får nöja mig med dom sega chipsen istället. sparar glassen till nå bra tillfälle istället! åsså var alla tillfällen passande för ben&jerry! xD xD
äe, fan asså.. kan inte ligga här hela dan! då kommer jag få dåligt samvete sen.. (ja, jag har ett samvete).
hejdå läserz

i want to kill everybody in the world.. nästan..

Dagen har blivit lite bättre nu.. Clara kommer hit och förgyller den med sitt röda hår! Vi ska kolla på töntiga filmer hela natten!!!! xD xD man får ju smsa om man vill kika förbi! fyfan va white trash jag lägg. Tönt-fjortisar som skriver sådär.. "Finns på mobilen, smsa om ni vill nå (mp)" Värsta jag vet. sluta med det jääävla msn-språket!!! Vad jag hatar nästan lika mycket är när folk på facebook skriver: vad händer ikväll? eller vart är festen? ser så desperat ut!
shit vilket hat-inlägg det här blev! Älskar att hata saker! bästa jag vet!
såhär ser jag ut när jag hatar saker:
jag vill ha godis.. ååååh, godis! måste handla tror jag..
Fyller år om exakt en vecka nu jag förresten, hoppas ni har köpt nå fint!
hejdå

deppigaste inlägget?

sämsta jävla dan nånsin. fast inte värre än när min katt dog. DEN dan var hemsk! Den här dan är bara sämst.. så jävla tråkig. Har inte haft nån el eller nåt internet sen klockan 12.. När jag duscha så försvann strömmen.. POFF bah! Vart så jääävla rädd! Trodde jag skulle dö. Eller att jag var men i en skräckfilm utan att veta om det.. Höll på raka bena när strömmen försvann så nu har jag ett fint litet skärsår på vaden.. Härligt!
Internet kom tillbaka nu typ.. Dock var mitt humör redan så lågt att det kommer bli svårt att bli glad igen.
vafaaaaan, nu regnar det ju?! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!
så. nu känns det lite bättre.. tror jag..

ge mig go-fika för i helvete!!!

godkväll era fula jävlar!
jag dör. Har letat genom hela köket efter nå go-fika.. hittar ingeeeeet! Kom hem från jockes lan-håla nyss. Jockes lan-håla är egentligen bara hans rum där dom för tillfället lanar. Jag åkte dit och blev ledsen för att inte jag hade nå eget cod så då åkte jag hem igen.. Kul kväll. Ska önska mig mw2 i födelsedagspresent. Seriöst. Black ops går också bra. (hoppas du läser mamma, även om jag har sagt åt dig att sluta läsa min blogg)
Vänta.. kom på att jag inte har letat i frysen efter go-fika. BRB!
tre minuter senare är jag nu tillbaka utan nå vidare resultat. Hittade bara massa kycklingfilé och frysta ärtor. Hur gott är det liksom?
ska gå och dö nu. i sängen. under täcket. på kudden. fast... min värsta mardröm (förutom att dö i en bilolycka) är att dö hungrig. måste äta något. Som vanligt. jävla fetto..
natthumor...

bästa humorn


livet är king

Harry potter.. vilken överjävla bra film! gaaaaaaaash, satt med gåshud halva filmen. Sakke ska vi inte tala om! Konstiga handgester och tårar var inblandade iallafall.. Måste nog kolla på den igen!
Nu sitter jag hemma i soffan och äter rester. Det är inte asgott att äta grillat som är uppvärmt i mikron, just sayin! Ska hitta nån asbra film nu att kika på. Ska kissa först. Guuu va skönt det ska bli.
Detta har varit världens bästa dag förresten. Varför?
  • Harry potter
  • beställde snyggaste tröjan från modekungen
  • fest hos mange har kommit ut på spotify
  • Mensen som drog igång i söndags är typ slut nu, kortaste juu!
  • träffa lisa falk på donken, fin människa hon! (HEJ LISA!!!!!)
  • fyndade på dollar, fätt mä candy
  • jag har ätit pengar
bääästa daaaaan!
hoppas ni har haft en dålig dag! inte lika bra som min iallafall..
hejdå

skabbräv nananana

Igår på maln så såg jag något som förändrade min syn på livet totalt. Igår var dagen då jag för första gången såg en skabbräv. Den var smal. Krum. Tuffsig. Svanstippen såg ut som en navelsträng. Trots detta så var han så vacker! Och snabb! Han bah sprang han!
Denna lilla varelse fick mig att se ljusare på livet! Typ: även om man har skabb så kan man vara snabb! Och vacker! Den lilla skabbräven kommer föralltid att leva i mitt hjärta.
Sitter och försöker hitta fina platser till harry potta nu.. går sådär.. Måste nog springa ner på stan och fixa dedär! När fan öppnar bion då? två? chansar på dä!

du gaamlaa du friiaaa

skriver detta i all hast innan jag far ut på maln för grillmys och sånt där töntigt. fast justja, ska till madde och kolla fotboll först! måste stötta mitt kära sverige! ser mig själv som helsvensk ända sen jag var i afrika för 1.5 år sen och bara klarade av maten där i tre dagar. drack pepsi och åt mango resten av månaden vi var där.. lovely!
nääää män nuså, ska dra. ska ba smörja in lång-bena först!
the body shooooop såklart!
jävla stor käft jag har förresten..

höhö


dollar in my fucking heart

Godkväll.
Kom nyss hem från kalleponken och satte nu igång att städa på rummet. Samuel, den jäveln, har vart här och stökat till. Allt bah låg huller om buller. Fick panik jah.
Hos kalle kolla vi på transformers. Galet cool film dä! Många robotar... och sånt... eld.. bilar.. typ.
Jag och nicke var på dollar tidigare idag. VILKEN JÄÄÄVLA BRA AFFÄR! detta köpte vi:
  • 450g ostbågar
  • 3 kakpaket
  • 5 burkdrickor
  • 1 annan burkdricka
  • 1 paket arraksbollar
  • 3 pucko
shittan påmfrittan tänker väl ni nu? Ärom rik elle?
Neheheee ni, alla dessa fynd gick på endast 91 svenska kronor. Vi bah betala och stack hem och gibba. softish.
nu ska jag kolla på nån awesome film.
fred ut

Visdomsord


hatt på mitt huvud

tjeeenare mannen!
länge sen jag körde den hälsningen.. kanske för att den är totalt ute? äh, sån är jag åh!
Idag har jag vandrat omkring med nickepicke och matilda på stan. Vi hamna till sist på donken. Det brukar bli så. Alltför ofta tyvärr... känner hur lill-magen håller på att bli en stor-mage. Härligt! Sakke kom och umgicks med oss då. Det var trevligt!
Hade hatt när jag vandra omkring. Kändes ju lite somrigt och härligt.
dock var det ganska varmt ute.. Jag har ganska tjockt hår som ni kanske vet... Det vart varmt i hatten. När jag kom hem och tog av mig hatten var jag jättevacker på huvve. Hade en svettrand i pannan och håret låg slickat längs lill-huvve. Såg ut som en cocker-spaniel..
Jag satte på mig hatten asfort igen för jag tyckte jag var så ful. Fast... det var ganska skönt att känna sig ful för en gångs skull. Är ju alltid snyggast annars! Kan bli jobbigt ibland..
Nu ska jag kasta i mig lite mat (ja, jag är hungrig fast jag åt på donken nyss) och sen promenare bort till sanna. Där bor kalleballe. Ska umgås med han och lite andra sköna typer såhär på måndagskvällen!
Ha dä fint.
hörs

eeeta tantmat

Godmorgon vänner.
Här sitter jag och bloggar bah.. obviously. <-- skiter i om det där blev felstavat, klockan är bara 11.17. då får man ju stava fel, vet väl alla!
Imorgon kommer lönen. Det ska jag fira med att handla upp den. Har hittat liiite för många godbitar på modekungen.. Pengar är till för att användas.
vafan, mamma kom precis och kasta ett apelsinskal på mig.. kooom å ät fruukååååst nuu!
Så sa hon. Så det ska jag göra. Äta frukost alltså. Mmm, så gott det ska bli. eller nåt.. Frukost förresten.. Vilket fult ord. Man kan göra om det. Tantmat. Kärringmål. höhö, så jävla rolig ja.

Not yet awake, I'm raised to make

heii alla glada sockerawad-läsare!
Oj, trodde jag hörde en åsk. Heter det så i singular? En åsk. Va fult. Åh nu kom rägnä åh! Så trevligt. Sitter ju här med shorts och tisha ja, så fel det kan bli!
Ångrar lite att jag inte var på gatufesten faktiskt.. Fast ändå inte. Känns ändå spännande att spara på alla förväntningar på maggio, håkan och alla andra som var in sundis till yran. Yran kommer bli oslagbart. Yran kommer bli vackert. Yran kommer bli det bästa nånsin! satt ni vet..
En av de finaste låtarna just nu:
Bon Iver – Perth
hejdå
ps. fyller år om två veckor, hoppas ni planerar något storslaget. skiter i om ni känner mig eller inte, ge mig presenter.

chiller runt i tomma huse

hei bloggen.
sitter här på min ko-mönstrade mjuka stol och chiller bah! helt ensam hämma! fast inte länge till! malva läre ramla in genom dörra snarre och kanske även lilla lingon-lina! flöt-kväll på G! Dom ä fina dom!
äe, fan va jag inte orkar blogga kände jag nu.. trök. kämpar på en stund för eran skull.
Idag har jag varit på maln, varit och handlat livsmedel som ska föda mig tills på fredag och sen åkte jag hem och kolla på pretty little liars tills nu ungefär. King serie de! lite mystisk och så där..
hejdå

Eat pray love

men hörrö sandra! vad har du ätit idag?
Deeeet ska jag tala om!
  • en halv chipspåse
  • makaroner och korv
  • jordgubbar och mjölk
  • en halv tårta
  • middag
malva har inte bra inflytande på mig.. vi bara äter och äter när vi umgås! tur att hon åkte hem nu!
Vi kolla på dom av dom bästa filmerna i världen.
Sanning eller Konsekvens och Rosa the Movie. feta filmer.
Måste gå och stoppa resten tårtan i kylen nu, den får ju inte förstöras!!!!!!!

hihi haha hoho höhö hehe

vakna åtta imorse ja.. så jävla galet!!!!11 xD
Kolla på festival och sen ice age. Det var kult. Åt lite chips som var kvar sen igår också. Det var dumt. Nu är jag tjock resten av dan.. Jag har kommit på att om jag äter något direkt när jag vaknar så spänns magen liksom ut och så blir jag mullig och gullig i minst 12 timmar framåt. Äter jag ingenting så ser jag någorlunda smal ut iallafall.. Tur att jag inte är en sån som bryr mig!!! xD
Snart åker nickepicke till rho-fucking-dos. Jag är lite avis.. lite bara. Kommer nog sakna han lite också. Vem ska nu svara "hej din gamla kuk" när jag ringer? heartbroken.
nu skajja döcha så jag blir fräääsh å fin.
adjökens

Forget about the price tag

HEEEIII!I!!!!!!11ett
det är galet va on i fötterna jag har nu... dom luktar säkert illa också.. vågar inte riktig känna efter! Har sendert (asså va? det skulle stå spenderat där?!) heeeeela dan i zundzvall. Måste ju oassa på att hänka på mor min när hon frivilligt betalar alla mina fynd!
vad har jag köpt då? det, mina vänner, ska ni nu få se!

tisha från carlings - 149:-

tisha från monki - 75:-

enkel svart klänning bah från H&M - 79.50:-

vita shorts från H&M - 75:-

tygskor från accent - 99:-

skönaste tightsen från BikBok - 75:-

fetaste hooden från H&M - 249:-

fiiina sommarkängor från skopunkten - 299:-

Jeansshorts från H&M - 249:-
skärp från H&M - 49.50:-
Jääävlar va fula bilder! hihihi, deal with it!

RSS 2.0